packar för fullt...

... för imorgon bär det av till Oskarshamn för 25 års fest för älskade lillebror! Sen på söndag åker vi vidare till Öland! Ska bli så mysigt! Där kommer även Kajsa, Susann o Linda vara med sina familjer!

Ses när i kommer tillbaka!

Semesterstängt....

... kan man säga att jag har nu... inte haft tid o uppdatera men det kommer sen jag lovar!

Nu kommer snart nya Älvdalingar till byn! Sen åker vi till Oskarshamn o Öland på lördag så det är fullt upp kan man säga!!!

Ses efter semstern :)

förra lördagen...

... var vi i Landskrona o kollade på  Winnerbäck! En mycket bra konsert o framförallt kunde inte vädret varit bättre :)

Lite bilder...



Nöjd med tillvaron!





Öppnade ensam på scenen med fyra låtar, sen gick det igång!





Ingen soldat med en enorm Kör!



Elden, fick alla att resa sig!!!



Älskar att gå på konsert!!! :)


Pillat...

... lite rajor i Åhus ikväll tillsammans med syster yster! Lite gott vin till detta så är man nu lagom lurig för att inta sängen!

Sov gott alla!!! I morgon kommer Robban!!!!

Barnens gård...

... åkte vi till igår!  Jättefint ställe men som är mer för det mindre barnen.



Theas favorit var vattenrutchkanan som mhon åkte... ja jag vet inte hur många gånger! Där fanns även forsar som man åkte med stora däck. Thea fick sitta i mitt knä men vi höll på att välta o Thea bara skrattade!



Så söta getter!



Studsmattor, äventyrsbana o hoppborgar fanns också!



En ridtur skulle självklart göras! ( till min stora förtvivlan ;) )



Man kunde också åka lastbil, traktorer eller åka Hölass o titta på korna i hagen!

En riktig mys dag!

Fredagsmys...

... hade vi verkligen här på Hedgatan igår :) Köpte en Weber Fireplace som vi är super nöjda med!!!



Lite större mysfaktor när det mörknade!

Madde, Jocke o Anton kom hit o myste! Klockan halv 1 ungefär kom Madde med den underbara ideen att man kan ju grilla korv i dennna :) Sagt o gjort, korv på spett blev det :)



Ett bra inköp!!!!

Ikväll bär det av till Landskrona o Winnerbäck :)

igår...

... kom vår älskade vän Linda hit för att bygga en trappa till oss på framsidan! Dock skulle muren som finns där bort först... Jonas o Linda slet i 12 timmar så att kapen glödde! Men nu är den borta o i morgon kommer hon hit igen för att lägga stenen! Kommer att bli jättefint när det är klart, just nu ser framsidan ut som en byggarbetsplats igen...

Ikväll får vi besök av Stoffe o Emmy som ska visa upp sin lilla Malte (hunden) :)

i kväll...

... har jag o Jonas målat klart muren! Grunden nästa :)

Så fint de blir!!! Bilder kommer snart!!!

Har haft...

... en full vecka på både jobbet o hemma så denna datorn har inte sett så mycket av mig kan man säga!!!

Mycket o fixa klart inför semester på jobbet, denna veckan också sen ska man vara ledig! SÅÅÅ skönt ska det bli!
Första veckan är det bara jag o Thea så vi ska hitta på lite bus, bla åka iväg med moster Pella ett par dagar o mysa lite! Åka till stranden är Theas högsta önskan så nu är det bara att hoppas att vädret håller i sig!

Andra veckan kommer Robban ner från Älvdalen, ett stående inslag varje år! Ska bli så kul o träffas o hitta på massa tok, Tyskland, Beachhandboll o massa myskvällar med våra fina vänner runt omkring!

Tredje veckan kommer Macke, Lisa, Stella o Zoey ner, även de kommer från Älvdalen!!! Detta ska bli sååååå skoj då Lisa o barnen inte varit hos oss o den lilla korta vistit Macke gjorde för några år sen knappt räknas ;) Hoppas på massa sol o bad den veckan. Kanske ta oss ner till Tosselilla!

Fjärde veckan åker vi till Öland med Kajsa, Susann o Linda med deras familjer! Detta ska bli så skönt. Komma hemmifrån o inte känna några måsten! Lär nog trilla ner en o annan kall cider den veckan också!!! ;) En tur till Djurparken med barnen o kanske ska vi ha en tjej o en killkväll. Åka till Strand Hotell o gå på after beach ;) eller vad säjer ni???!!!

Men innan vi kommer till Öland ska vi ta oss till Oskarshamn till Alex o Angelica för att fira Alex 25 års fest! Hela klanen invaderar Oskarshamn denna helg, håll i er för då ska det rullas hatt! ;)

Här hemma har det hänt en del!!!! Huset är nu målat vitt, blev kanon enligt vår mening iallafall :) Detta får ni se mer av när det är helt klart!

Nej nu tror jag det får bli stranden idag också!


RSS 2.0