Operation....

Denna operationsdag har jag väntat på länge.... men nu börjar jag undra om man kan skjuta upp den...

Börjar inse hur låst jag kommer att vara de närmsta månaderna. Men det är tur man har en underbar sambo som kommer att ta hand en! Dessutom kommer det ju faktiskt bli 2 turer till Sälen och jobba ska jag ju göra, hemma iofs.

Kommer nog att bli en rätt bra tid ändå! Har ju många vänner som faktiskt är lediga! Och min lilla fot ska väl förhoppningsvis bli bra!

Nu ska jag försöka sova o ladda batterierna tills i morgon!

Sov gott alla!


Julskyltning i Byn

! advent är så mysigt tycker jag! Börja dagen med sov morgon... Lång frukost... Tända alla ljus... Ja med andra ord står julen i dörren!

Det var enligt tradition julmarknad i byn! Mys på Trädgårdsgatan först med glögg o tillbehör sedan samling för Tomteparad genom byn! Uppskattas framförallt av barnen då de som har tomteluva får en gottepåse väl framme på Torget. Men innan dess ska det dansas runt granen o Luciorna ska presenteras ( kunde kanske gjorts lite effektivare) SEN var det dags för Thea att få sin Gottepåse!
 
Jag tycker detta är en väldigt mysig tradition, lite som när man själv var liten. Åker man in till stan känns det mer som stress och tävling mellan alla butiker. Men men det har sin charm det också!

Väl hemma igen efter en rask promenad för att missa regnet fortsatte vi adventsmys med mera glögg och varm choklad till Thea!

Vad kan man säga... En Riktig Mys Dag!

Jul :)

Jag är en riktig jul person! Älskar allt med julen :) I måndags kväll satte jag i gång med allt som skulle bli klart inför advent! Så skönt att ha allt klart. Dessutom var det ju lite mysigt igår när alla tjejerna var här.

Jag gjorde en annan adventsljustake i år, den blev så här!





Dessa super fina kak burkarna från Boda Nova design Karin Mannerstål, har jag tittat på ett tag och nu är dom mina :)



Jag har också en stor för kärlek till allt från CULT design. Kanel och strösocker, Superfina till jul men även resten av året!


Me & I

Igår hade jag en tjej från Me & I här. Som vanligt är det mycket fina kläder! Synd var bara att det nu var i slutet av säsongen och nästan alla kläder var slut men lite blev det iallafall!



Hjärtan tröja till Thea


Indian Lilly till Thea


En kjol självklart till Sessan


Kaniner nattlinne


Och denna fina klänning till mamma!!!


Mys kväll hos vänner!

I lördags var vi hos Kajsa o Patrik på en helt underbar middag! Allt var kanon gott! Måste ha receptet på fläskfilen Kajsa!!! :) Barnen lekte o hade hur kul som helst! Thea sa när vi åkte att hon hade haft så kul!

Vi vuxna fortsatte kvällen med god ricka o spel! Tänk vad kul man kan ha, tjejerna mot killarna o gissa vilka som vann! Vi så klart :) Kan absolut rekomendera spelet Med andra ord.



Tack än en gång för en trevlig kväll!

Nej men nu...

... får jag väl ändå skärpa mig!!! Det var ett bra tag sen som jag skrev något här! Men så är det och det får det bli ändring på!

Har varit lite smått stressiga veckor nu, måste hinna bli klar med allt, eller iallafall det mesta inför operationan av min fot som kommer att ske på tis den 1/12. Börjar faktiskt bli lite smått nervös...

Helgen som gick var det full action hela tiden, målat om i Theas nya rum som hon har flyttat in i nu! Flyttat in kontoret på hennes gamla rum! Storstädat hela huset utom tvättstugan... den fick va ett tag till...

Hon är super nöjd och nu fattas det bara gardiner och lite väggord. Hon vill 'ven ha en säng himmel, en som som prinsessorna har, ska bara hitta en fin eller fixa en egen!




Denna text och kronor ska sitta på hennes vägg! Allt ska ju vara prinsessor nu! :)



RSS 2.0