Resegille!

Förra fredagen hade vi "resegille" för killarna som har gjort vårat hus så otroligt fint! Det blev en jätte härlig kväll med mycket mat o mycket god dricka! Precis som det ska vara!

Tack än en gång Killar för allt ni har gjort!!!!

Tivoliparken o Bio


Förra söndagen åkte jag o Thea till Tivoliparken o matade ankorna o tittade på alla fåglarna där. De var många hungriga ankor! Thea ville leka på lekplatsen men vi hade inte riktigt tid för vi skulle på BIO! Thea ville se Ice Age 3, visst var den kul men jag ville se UPP så vi får väl gå snart igen ;)





Då var brödet slut!



Inga duma ankor här inte, de vet när det är mat på gång!



Popcorn o godis!!!! Även om det var söndag men det hör ju bio till!!! :)

Som jag trodde!!!

Ja det blev som jag trodde! Bloggen blir inte speciellt uppdaterad.... så nu gäller det att få med så mycket som möjligt som har hänt de sista två veckorna!

idag har det varit dansskola som vanligt! Så kul att se leendet på Theas läppar :) Sen bar det av till torget i byn där förskolebarnen från alla förskolor i byn fick vara med o sjunga o dansa för att fira FN-dagen. Detta gjorde de självklart med Bravur! Allt avslutades med att de släppte iväg en massa färg glada ballonger!

Väl hemma igen efter lite fika ringde telefonen o det var Thea kompis Alice som ville leka! De hade så kul under de timmar som Alice var här o jag insåg att Thea börjar bli stor som ska ha kompisar här utan att jag har någon o dricka kaffe o snacka skit med! Men det var två glada tjejer i eftermiddag!

Nu nalkas det middag! Vi får ha våran fredagsmys middag idag istället då vi igår tillbringade kvällen med Ålagille med familjen! Mycket trevligt fast man har jobbat med det i jag vet inte hur många år, kul att se det från andra sidan ibland!

Så nu njuter jag vin o mys med min underbara familj! :)

Kläder....

Undrar en sak, Ni som har barn i tre års åldern, är de lika bestämda över vad de ska ha på sig när det ska iväg till förskolan på morgonen???? Håller på att bli knäpp på detta eviga tjat om strumpbyxor och kjol.... hon får gärna ha det på dagis men alla andra kläder i garderoben som inte används då??? Nämner vi byxor har vi krig tills hon har tagit på dem! Sen är hon super ledsen när vi kommer till förskolan. Som tur är älskar hon verkligen sin förskola och ledsamheterna släpper oftast snabbt när vi kommer innanför dörren.

Så idag har vi sagt till Thea att vi får börja köra varannan dag med kjol och byxor. Mest för tvättmaskinen hinner inte med annars ;) Vi ska börja detta koncept i morgon och jag väntar med nyfikenhet till på torsdag då det är kjoldag i morgon och byxor på torsdag :)

Detta är kanske ett bekvämt problem men inget roligt... Hur gör ni andra??????

Smycken

I söndags hade jag två tjejer här från Lava Smyckesdesign! De är så duktiga! Kanon bra priser också för oss som vill ha nya smycken varje dag ;) Det blev dessa denna gång! Har blivit en del förut som jag är super nöjd med det!



Till detta halsband ska de göra matchande örhänge!



Denna blå färgen hade jag inte innan :)



Och detta var jag bara tvungen att ha :)

Tack tjejer!!!!


Prima Ballerina

Thea började dansa för några veckor sedan. Detta är på lördagarna men för henne hade det gärna fått vara lördag hela veckan! Lite tråkigt är dock att vi som föräldrar inte får vara med inne i dans salen och titta... vill ju så gärna se min ballerina dansa! Sista gången får vi hoppas på iallafall!





Så här gör Emelie ( kusinen ) när hon dansar balett sa till mig och dansade rena svansjön! ;) Hon är så härlig!

äntligen fredag!

Har en liten förkärlek till fredagar! älskar denna veckodag! Alla är glada var man än kommer, antagligen för att man ska vara ledig. Men jag har också märkt att de som jobbar helg ser fram emot fredagen konstigt nog :) Men som sagt, älskade fredag!

Idag har Jonas varit nere på EM möbler i byn och hämtat en lampa som jag hade beställt för ett bra tag sen och nu äntligen hade den kommit. Det är en vit transperentbordslampa som heter Spinno från Lyktan. Hittade ingen bild på just den men det är som denna! Mycket fin på hallbyrån!


Nu ska det lagas mat. Är så kul att laga mat igen, kan kanske bero på det nya fina köket :)
Idag blir det prosciutto med färskostcream av oliver o soltorkade tomater på salladsbädd med tomato fäskpasta! Ska bara välja ett gott vin att ha till! Gott gott!



Huset

Har lovat Martina bilder på huset ett tag nu, här kommer lite bilder på hur det har blivit inne!



'

Detta är vårat nya badrum eller som jag kallar det, mitt finrum :) Stjärnhimmeln över badkaret är en favorit!

Nya soffan som är väl omtyckt av hela familjen men nog mest av Thea som absolut inte skulle resa sig när detta kort togs!









Köket och vardagsrummet har numera blivit ett. Framförallt kan man njuta av braskaminen nu när man har TV här nere!

Lägger upp bilder på ovanvåningen sen!

Trevlig fredag alla!!!

helt galen vecka

då var denna arbets veckan nästan slut! har varit så sjukt mycket! pendlat mellan Malmö- Halmstad- Vinslöv 120 mil på bilen under 4 dagar... phu...
Men det har varit en riktig kul och givande vecka! Har stått med jobbet, Duni på Servera mässa i Halmstad, firat 60 års jubileum med våra kunder i Malmö mm! tur man tycker om att jobba :)
Middagen som serverades i Malmö på Atmosfär var helt underbar, Peter J Skogström vet hur man lagar mat, kanske därför han har vunnit årets kock innan ;)

Nu ska vi hämta Thea på dagis! Hon är där så långa dagar hela veckan så i morgon ska jag hämta henne till lunch och he en mys eftermiddag! Det bästa som finns!

Vi har sedan i Mars gjort en rätt så stor renovering av vårat hus, vi är så nöjda med allt! Kommer att lägga upp bilder inom kort!

Det var denna dagen!

RSS 2.0