Laddar...

... inför midsommar med de bästa, Kajsa - Susann - Sandra - Linda o Nathalie. Dessa underbara tjejer med sina familjer kommer vi att fira midsommar med :) Ska bli så skoj!

Sillen är fixad o nubben på kylning ♥





Men nu måste här jobbas undan!!!

tror...

... att det blir lite mil i bilen idag... Först till Malmö för att hämta reservdelar till en maskin o sen vidare till Hamlstad för att byta dessa delar på en maskin! Sen förhoppningsvis hem!

Ha en underbar onsdag!

I morgon...

... kommer det ytterligare en braskamin snubbe hit!

Våran kamin sjunger på sista versen o behöver en ny inför hösten! Men varför ska de kaminer som har så fin design, inte vara praktiska medans de som är praktiska inte är fula men kanske inte det man hade valt i första hand ;) Men så är det när man har den som värmekälla o inte bara som mysfaktor!

Nu blir det denna som det ser ut just nu!

Täljstenskamin

Varmt blir det iallafall :)

Söndag.,.

... vilken slappedag detta har varit! Vi ( Jonas, Thea o jag har bara myst, tittat på film ( Prinsessan o Grodan ), spelat spel o läst böcker!

Nya favoriten är:
 


Nu blir det inte mer idag, Thea ska i säng o vi ska titta på en film till :)


Idag...

... kommer älskade Linda o David hit! Nalkas grillning o vin :)

Men först ska jag o Thea åka ner med mat till Jonas o Farmor o Farfar med lite mat o nybakat bröd! De är inne på slut fasen med vedklyvningen nu!

Insåg just att gräset hade behövt klippas!!! Skynda skynda så hinner vi nog med allt! :)

Ha en underbar lördag alla!

Blogga...

...vad är det???!!!!???


Nya tag tror jag minsann!

Helgen som varit har varit mycket men så roligt!

I lördags var det dags för Emelies sista Show med skolan! Så duktig!!! 



Sen i söndags åkte jag ner till syster yster för att hjälpa till med mat o allt annat inför måndagens student!

Hacka hacka hacka, steka steka steka, baka baka baka!

Och i måndags var det då äntligen dags för Emelie att ta studenten! Det var en så fin ceremoni i Lunds stadsteater, deras hemma scen. Alla elever satt uppradade, lite amerikanskt. Var o en fick gå fram o ta emot sitt betyg. En tjej som tillhörde musikal klassen drog av Coldplays, Fix you akustiskt! säger bara wow!!! Sen var det även en del stipendie utdelning!



Stora kameran strejkade så bilderna är inte så bra tyvärr...



Emelie på väg att hämta sitt betyg! Å vilka betyg sen!!! :)





Stolta som få!!!



Inne i Lund åkte hela klassen runt på ett lastbilsflak, så vad passade inte bättere än att glida in i Mammas o Pappas pärla på festen!!! ;)



75 gäster ger väldigt mycket presenter!! Här har hon kommit till våran som jag är så nöjd med! Kortet är tagit för ca 10 år sen :) thi hi Sen var där en del Turkiska pengar då hon åker till Turkiet om ett par veckor! Samt en berlock till ett halsband med en ballerina i från Ko-Ko-No, som denna nedan fast med svart ballerina. Något minne ska man ha tycker jag!

 Dancing ballerina, Ko-Ko-No


Sen blev det partaj o dans självklart!!! ;) 

Tack familjen Sandberg för en super lyckad student trots att det var en måndag ;) 


Vill ha...

denna marschall hållare från Cult Design på våran trappa!!!!!!!! Så fin, finns i olika färger med olika manschetter med texten välkommen!



Så fin tycker jag!

En fråga till alla; vi skulle vilja ha något på våran husvägg ut mot vägen då det känns lite tomt sen köksfönstret blev minde. Problemet är bara att vi vet inte vad... Det ska ju helst passa in lite oxå ;) 

Några tips o ideer på något?????!!!!

Jag tror...

... jag tror på sommaren... jag tror jag tror på sol igen! Eller??!! Idag iallafall o tills den möjligtvis försvinner igen ;)

Har lovat Thea att Poolen ska bli klar till helgen, vi får väl se!

Ha en härlig Torsdag!

Ny dag...

... äntligen!!! Trodde inte gårdagen skulle ta slut!

Men en sak är säker, jag har världens bästa familj!!! En dotter som kommer hem från dagis o undrar om doktorn kunde laga min fot o om han inte kunde det o jag var ledsen fick jag hennes Nalle ♥ En älskad man som hela kvällen försökte få mig att skratta, vilket han lyckades med en del ♥ Jag älskar er!!!

Nu till varför min dag inte var så kul igår...

Min läkare konstaterade att han o hans kollega två av de bästa på sin sak hade misslyckats... Kände tårarna brinna när han sa detta... Så alternativen jag har är... att opereras igen men att man nu inte bara stelopererar en led utan tre. Om första operationen var komplicerad är denna tydligen värre. Så från v. 35 sitter fröken Carlsson i gips igen i ca 12 veckor...

Många tankar for genom huvudet... Jag ville göra denna operationen direkt men det gick inte av olika skäl... Han tvekade först o frågade om jag ville gå i gips i sommar... ja sa jag rakt ut, jag vill inte ha ont mer var det enda som jag tänkte. Men han bestämde att vi skulle avvakta tills värmen var över... ( Vilken jävla värme tänkte jag!!!! Det är ju för fan vinter ute! ) ... samt att foten skulle få återhämta sig...



Gör om o gör rätt nu då snälla.........................


Då var det...

...dags att träffa ortopeden igen! Hoppas på lite positiva besked idag!!!

Återkommer med domen senare!

Ha en härlig tisdag!

RSS 2.0